search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:55
MENU CLOSE

Ο Βαλς διαψεύδει ότι θα στηρίξει τον Μακρόν

14.03.2017 07:46
Ο Βαλς διαψεύδει ότι θα στηρίξει τον Μακρόν - Media

 

Ο Μανουέλ Βαλς διέψευσε κατηγορηματικά ένα δημοσίευμα της Le Parisien το οποίο ανέφερε πως σκόπευε να στηρίξει τον ανεξάρτητο κεντρώο υποψήφιο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο κεντροαριστερός Βαλς ηττήθηκε στους προκριματικούς των Σοσιαλιστών από τον αριστερό Μπενουά Χαμόν και είναι γεγονός πως οι θέσεις του και των υποστηρικτών του είναι ιδεολογικά πιο κοντά σε αυτές του Μακρόν.

Όμως μια τέτοια κίνηση, η στήριξη δηλαδή ενός ανεξάρτητου υποψηφίου και όχι του επίσημου υποψηφίου των Σοσιαλιστών, θα δημιουργούσε περεταίρω προβλήματα στο ήδη τεταμένο κλίμα του κόμματος, προβλήματα τα οποία κατά πολλούς δεν θα επιλύονταν και θα οδηγείτο σε οριστικό σχίσμα.

Ο Χαμόν αυτή τη στιγμή έρχεται τέταρτος στις δημοσκοπήσεις και δεν αναμένεται να προκριθεί στο δεύτερο γύρο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Μακρόν και η Λεπέν φαίνεται να είναι αυτοί που θα προκριθούν, με τον Μακρόν να κερδίζει με άνεση την προεδρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:54