search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:46
MENU CLOSE

Κόντρα Κικίλια-Τζανακόπουλου στο Twitter

14.03.2017 17:25
Κόντρα Κικίλια-Τζανακόπουλου στο Twitter - Media
 
Η δέσμευση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση έφερε «σύγκρουση» με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.
 
Την αρχή έκανε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου έγραψε στο Τwitter «και μετά έχει σειρά το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του Μνημονίου».
 

Και μετά έχει σειρά το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του Μνημονίου. https://t.co/SiTgrIvF1N

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) March 14, 2017

Απαντώντας στον κ. Κικίλια, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι «Ο ΕΤ “ξέχασε” στον τίτλο του το ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Εσείς κ.@Vkikilias με την ευαισθησία στα fake news δεν παρατηρήσατε ότι στο άρθρο γράφει ΕΠΙΠΛΕΟΝ; Πολύ δε περισσότερο, τόσο ο @etyposgr όσο και εσείς κ. @Vkikilias, προτιμήσατε το “μέτρα” αντί του “επιπλέον λιτότητα” που πραγματικά είπα. Κ. @Vkikilias ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός».

Ο ΕΤ «ξέχασε» στον τίτλο του το ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Εσείς κ.@Vkikilias με την ευαισθησία στα fake news δεν παρατηρήσατε ότι στο άρθρο γράφει ΕΠΙΠΛΕΟΝ;

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) March 14, 2017

Πολύ δε περισσότερο, τόσο ο @etyposgr όσο και εσείς κ. @Vkikilias, προτιμήσατε το «μέτρα» αντί του «επιπλέον λιτότητα» που πραγματικά είπα.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) March 14, 2017

Κ. @Vkikilias ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) March 14, 2017

 

Κικίλιας: Προτιμήσατε το «μέτρα» αντί του «επιπλέον λιτότητα»

«Τόσο εσείς όσο και ο “Ελεύθερος Τύπος” προτιμήσατε το “μέτρα” αντί του “επιπλέον λιτότητα” που πραγματικά είπα», ανέφερε σε σχόλιο του στο Twitter, απαντώντας σε ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«O Ελεύθερος Τύπος “ξέχασε” στον τίτλο του το “επιπλέον”. Εσείς, κύριε Κικίλια, με την ευαισθησία στα Fake News δεν παρατηρήσατε ότι στο άρθρο γράφει επιπλέον;», υπογραμμίζει ο κ. Τζανακόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24