search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30
MENU CLOSE

Σκοτώθηκε αλλά πρόλαβε να σώσει κόσμο ο χειριστής του γερανού: «Μου φώναξε φύγε»! (Video)

14.03.2017 19:33
Του απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο και είδε τον αγώνα από γερανό! (pic) - Media

 

Συγκινούν τα λόγια των συναδέλφων του 50χρονου χειριστή γερανού που βρήκε τραγικό θάνατο τη Δευτέρα, όταν το βαρύ όχημα τούμπαρε πάνω σε μπάρες, σε εργοτάξιο του μετρό, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ο 50χρονος πρόλαβε να σώσει κόσμο.

Συγκλονίζει η περιγραφή στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, του ανθρώπου που γλίτωσε την τελευταία στιγμή:

«Εγώ ήμουν κάτω από το γερανό για να βλέπω να περάσει τα εμπόδια. Μου φώναξε: Φύγε! Εγώ του είπα να πηδήξει αλλά δεν πήδηξε. Πίστευε ότι θα το σώσει».

Τη στιγμή εκείνη στον υπόγειο χώρο του εργοταξίου, βρίσκονταν δεκάδες εργαζόμενοι.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου αδερφούλη, ήσουν πάντα ένας ήρωας μέχρι και την τελευταία στιγμή. Σε αγαπώ πολύ!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook, η αδερφή του 50χρονου χειριστή.

Έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο συγκεκριμένος γερανός δεν είχε τις προδιαγραφές να σηκώσει τόσο βάρος.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ δήλωσε ότι «πιθανολογούμε ότι προσπάθησε να προλάβει να σώσει την κατάσταση, να μην προλάβει να γυρίσει ο γερανός αλλά από κάποιο σημείο και μετά, το μηχάνημα ήταν θέμα δευτερολέπτων να γυρίσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30