search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:00
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Καταδικάζουμε την επίθεση – Δεν θα αποφύγει την πολιτική κριτική

15.03.2017 10:12
ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Καταδικάζουμε την επίθεση – Δεν θα αποφύγει την πολιτική κριτική - Media

Την επίθεση με γκαζάκια που έγινε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, μέσα από την ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει ασχολίαστη τη δήλωση, μέσω Twitter, του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας πως «Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι «αντιεξουσιαστές» μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ…».

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η δήλωση αυτή του αντιπροέδρου της ΝΔ προκαλεί έκπληξη και υπογραμμίζει  πως  δεν πρόκειται να αποφύγει την πολιτική κριτική αλλά ούτε και τα πολιτικά ερωτήματα που σχετίζονται με την περίοδο της θητείας του στο υπουργείο Υγείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη.

Οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44