search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:26
MENU CLOSE

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στον Σταυρό του Νότου Plus

15.03.2017 10:37
Η Παυλίνα Βουλγαράκη στον Σταυρό του Νότου Plus - Media

Για ακόμα μια Δευτέρα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Παυλίνα Βουλγαράκη στον Σταυρό του Νότου Plus. Η τραγουδοποιός γιορτάζει την ολοκλήρωση του δεύτερου προσωπικού της δίσκου, με το νέο της τραγούδι «Φέρτα μου όλα πίσω» να έχει κερδίσει, ήδη, την αποδοχή και την επιβράβευση του κοινού.

Με το άλμπουμ «Λαβύρινθοι», δυο χρόνια πριν, η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε το δικό της «στίγμα» στη μουσική γραφή, ξεχωρίζοντας με το πηγαίο ταλέντο της και την ιδιαίτερη μουσική της. Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως τον Μανώλη Μητσιά, τον Μπάμπη Στόκα, τη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα, η τραγουδοποιός χαρίζει ξεχωριστές στιγμές στο κοινό της που την ακολουθεί πιστά.

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 21:30, η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ανεβεί στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus ερμηνεύοντας, εκτός από τα νέα της τραγούδια, κομμάτια της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς και αγαπημένες διασκευές.

Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τη νέα μουσική πρόταση της τραγουδοποιού είναι οι εξής:

Δημήτρης Παπαβομβολάκης – Ενορχηστρώσεις / Κιθάρα / Φωνή

Κωστής Βήχος – Μπάσο

Μιχάλης Βρέττας – Βιολί

Γιώργος Μητσοτάκης – Τύμπανα

Μιχάλης Πορφύρης  –  Τσέλο

Δημήτρης Παπαλάμπρου – Ηλεκτρική κιθάρα

Ηχολήπτης Νίκος Παππάς

 

Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 21.30

Είσοδος: 12€ με μπύρα/κρασί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35