search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:34
MENU CLOSE

Brexit: Η ομιλία Ελληνίδας μετανάστριας που συγκλόνισε τον κόσμο (Video)

15.03.2017 13:59
Brexit: Η ομιλία Ελληνίδας μετανάστριας που συγκλόνισε τον κόσμο (Video) - Media

 

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο με την ομιλία μιας Ελληνίδας σε συγκέντρωση στο Λονδίνο.

Η Στέλλα Τσαντεκίδου είναι νομική σύμβουλος που εργάζεται στο Λονδίνο. Η ομιλία της σε συγκέντρωση που έγινε την Δευτέρα με αφορμή την εκκίνηση διαδικασιών για το Brexit ήταν συγκλονιστική, και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, μίλησε στις καρδιές όλων των μεταναστών σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά, η ομιλία της:

«Τις προάλλες μου έβαλαν τις φωνές στον δρόμο, μου επιτέθηκαν και μου είπαν: «Γύρνα στην πατρίδα σου», είπε ξεκινώντας την ομιλία της η Στέλλα. Και συνέχισε: «Και τους απάντησα: “Μα είμαι στην πατρίδα μου! Αυτή είναι η πατρίδα μου! Είμαι η μετανάστρια που είμαι η νοσοκόμα σας, η γιατρός σας, η κοινωνική λειτουργός σας, η καθηγήτριά σας. Η Βρετανία ψήφισε για να βγει από την ΕΕ αλλά δεν ψήφισε για να αφήσει πίσω όσους έκαναν εδώ οικογένειες, πληρώνουν τους φόρους τους, που επέλεξαν να αφομοιωθούν και να γίνουν ένα με την κοινωνία και να την κάνουν καλύτερη. Πατρίδα μου είναι η Βρετανία, και ζητώ από όλους σας εδώ απόψε να μου πείτε: «Θα με βοηθήσετε να υπερασπιστώ το σπίτι μου;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:32