search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:22
MENU CLOSE

Τα πιο δημοφιλή σάιτ στον πλανήτη είναι αυτά

15.03.2017 18:43
Τα πιο δημοφιλή σάιτ στον πλανήτη είναι αυτά - Media
 
Η δημοφιλία και επισκεψιμότητα ενός ιστοχώρου είναι πολύ σημαντικά στοιχεία στη σημερινή διαδικτυακή εποχή: αυτά τα στοιχεία καθορίζουν την ισχύ του, τα κέρδη του και τη βαρύτητα που έχουν για την εξέλιξη του διαδικτύου οι όποιες αποφάσεις του.
 
Μια εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών, από τη Σινγκαπούρη, η Vodien, δημιούργησε έναν κατάλογο με τα 100 πιο δημοφιλή σάιτ στον πλανήτη με βάση της επισκεψιμότητά τους, όπως αυτή μετριέται από την Alexa, το εργαλείο που μετρά τις επισκέψεις σε ιστοχώρους.
 
Ο πιο δημοφιλής ιστοτόπος είναι -δεν το περιμένατε, έτσι;…- το Google με 28 δισεκατομμύρια επισκέψεις το μήνα. Δεύτερο είναι το YouTube με λίγο πάνω από 20 δισεκατομμύρια επισκέπτες και ακολουθούν το Facebook, το Amazon, το Yahoo!, η Wikipedia, το Reddit, το eBay, το Twitter και το Netflix.
 
Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την κατάταξη, καθώς και τις σχέσεις που οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες μεταξύ τους (π.χ., το Youtube ανήκει στην Google). 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15