search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:59
MENU CLOSE

Πώς το Survivor «αλλάζει την μάχη της τηλεθέασης»

16.03.2017 06:49
Τηλεθέαση: Σειρά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών - Media

 

Η μάχη για την τηλεθέαση καλά κρατεί αν και ο ΣΚΑΪ έχει πλέον το … κρυφό χαρτί που διαλύει στην κυριολεξία τον ανταγωνισμό. Η ανησυχία που προκαλεί στα υπόλοιπα κανάλια είναι τόση που φαίνονται να αλλάζουν πρεμιέρες προγραμμάτων απλά για να μην βρεθούν αντιμέτωποι με το Survivor.

Όπως γράφει αναλυτικά το Mediafree:

Αρχικά το κανάλι του Φαλήρου, δεν είχε ασχοληθεί με το νέο talent show του Epsilon, αφού η προγραμματισμένη του πρεμιέρα, είχε δρομολογηθεί για την περασμένη Δευτέρα, οπότε και ο «δυναμίτης» Survivor, δεν έδειχνε να ανησυχεί για την όποια επιλογή, του όποιου καναλιού, να μπει απέναντί του.

Στη συνέχεια οι ιθύνοντες του Epsilon και με δεδομένο το ότι έχουν επενδύσει πολλά στο Star Academy, δεν θα το έριχναν εύκολα στα δόντια των καρχαριών του Αγίου Δομίνικου, με αποτέλεσμα να μετακινήσουν την ήδη διαφημισμένη πρεμιέρα του σόου, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, μέρα που… δεν υπήρχε το Survivor, μετά τη λήξη του Voice!

Βέβαια, στο Φάληρο, η βιασύνη να ανακοινώσουν την ένταξη του Survivor και τις Πέμπτες, έδωσε τον χρόνο στο Epsilon, να μετακινήσει εκ νέου την πρεμιέρα του Star Academy, για την Παρασκευή 17 Μαρτίου, μία κίνησε που σχολιάστηκε… ποικιλοτρόπως από την κοινή γνώμη.

Και κάπως έτσι, ερχόμαστε στην παρούσα φάση. Έχουμε Survivor και τις Πέμπτες και πρεμιέρα Star Academy τις Παρασκευές, αρχής γενομένης από την επερχόμενη.

Καταρχάς, οι Παρασκευές καλό θα ήταν να μη θεωρούνται από το Epsilon, σιγουράκια, αφού σε αυτές, παραμονεύει ο άλλος τηλεοπτικός «τυφώνας», που ακούει στο όνομα Αγγελική Νικολούλη.

Επιπλέον, παρά το γεγονός πως το Star Academy, θα βγαίνει στις 20:00, δεν έχει ακόμα ηρεμήσει από την απειλή… ΣΚΑΪ.

Αυτό γιατί, σε τρεις εβδομάδες από σήμερα «απέναντί» του από Φάληρο πλευρά, θα έχει το X–Factor. Σωστά διαβάσατε, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του mediafree, το Φάληρο θα βάλει και τις Παρασκευές X–Factorκαι μάλιστα τη φάση των οντισιόν, που συνήθως κάνουν και τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

τον ΣΚΑΪ, σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας. Δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Να μη θεωρείτε σίγουρο ακόμα το ότι οι επόμενες δύο Παρασκευές, οπότε και θα αρχίσει να προβάλλεται το X–Factor, θα μείνουν όπως ήταν έως σήμερα.

Ο ρεβανσισμός που χαρακτηρίζει τα στελέχη όλων των ελληνικών μέσων, δεν θα άφηνε έξω τον ΣΚΑΪ.

Σε αυτό, προσθέστε και ένα άγνωστο παρασκήνιο, που όμως πρέπει να αναφερθεί. Η Άννα Βίσση, πριν αποδεχτεί την πρόταση του Epsilon για το Star Academy, είχε απορρίψει αντίστοιχη πρόταση από τον ΣΚΑΪ για το Voice!

Επομένως, μην απορήσετε αν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δείτε και νέα αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στην οποία θα υπάρχει το Survivor και στηνprime time της Παρασκευής.

Αυτό σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του mediafree, είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο, που συζητούν στον ΣΚΑΪ και ακόμα και αν αποφασιστεί από τα στελέχη του άμεσα, η ανακοίνωσή του, θα γίνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, διότι το δις εξαμαρτείν, ουκ καναλιού σοφού!

Πηγή: Mediafree

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:59