search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:17
MENU CLOSE

Άδωνις: Με στοχοποιούν με προφανές μήνυμα (Video)

16.03.2017 07:27
Άδωνις: Με στοχοποιούν με προφανές μήνυμα (Video) - Media

 

«Έκπληξη» ήταν η πρώτη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, όταν έμαθε ότι είχε «στείλει τρομοδέμα στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας στον τηλεοτπικό σταθμό ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη ο αντιπρόεδρος της Νεάς Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη χθεσινή διπλή στοχοποιήσή του, όπως χαρακτήρισε την επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο βιβλιοπωλείο του αλλά και την αποστολή πακέτου με εκρηκτικά με τα στοιχεία του στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών.

«Δεν είναι αστείο, διότι χθες το πρωί είχα μία βόμβα στο βιβλιοπωλείο μου, κανονική βόμβα, με συνδεσμολογία. Κανονική τρομοκρατική επίθεση, όχι αντιεξουσιαστική και το βράδυ είχα τον φάκελο», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το πώς έφυγε ο φάκελος θα πρέπει να το ψάξει η ΕΛ.ΑΣ.. Είναι πρόβλημα των ΕΛΤΑ που δεν έχουν μηχανισμό ανίχνευσης», υπογράμμισε σχετικά με την αποστολή του φακέλου από την Αθήνα στην Γερμανία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Νίκος Τόσκας, με πρωτοβουλία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος όπως ανέφερε «είχε την ευγένεια να με ενημερώσει προτού το θέμα δημοσιοποιηθεί», καθώς και σε επικοινωνία που είχε με το Βερολίνο, χαρακτηρίζοντας το θέμα «πολύ σοβαρό».

Όπως επιπλέον τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, το χθεσινό περιστατικό «είναι πολύ κακό για τις ελληνογερμανικές σχέσεις».

«Με στοχοποιούν. Γίνεται στοχοποίηση με προφανές μήνυμα: σου βάζουμε τη βόμβα και ξέρουμε πού είναι το γραφείο σου», είπε και τόνισε ότι:

«Οι ιδέες πολεμούνται με ιδέες, όχι με βόμβες», για να συμπληρώσει πως «δυστυχώς στην Ελλάδα ένας συγκεκριμένος χώρος της άκρας αριστεράς δεν το σέβεται».

«Έχουμε δημοκρατία και το βασικότερο σημείο της είναι η ελευθερία του λόγου», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νίκη του Μαρκ Ρούτε επί του ακροδεξιού Βίλντερς και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη ήττα που γνώρισε το κόμμα του Γερούν Ντάισελμπλουμ, σημειώνοντας ότι, δεν συμφωνεί «με τις χαρές για τον Ντάισελμπλουμ», καθώς ο Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup, «τελευταία υποστήριζε πολύ την Ελλάδα. Έπαιζε το ρόλο της γέφυρας όλο το τελευταίο διάστημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15