search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Φρίκη χωρίς τέλος: Ποδοσφαιριστής σκότωσε τη φίλη του και την τάισε στα σκυλιά – Σήμερα υπογράφει νέο συμβόλαιο με ομάδα! (Photos)

16.03.2017 16:22
Φρίκη χωρίς τέλος: Ποδοσφαιριστής σκότωσε τη φίλη του και την τάισε στα σκυλιά - Σήμερα υπογράφει νέο συμβόλαιο με ομάδα! (Photos) - Media
 
Ήταν μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει: γνωστός ποδοσφαιριστής είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε δολοφονήσει τη σύντροφό του και είχε επιχειρήσει να εξαφανίσει το πτώμα της, τεμαχίζοντάς το και δίνοντάς το για τροφή σε σκυλιά.
 
Το φρικτό περιστατικό είχε συμβεί το 2010 και ο δράστης, Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Μπρούνο Φερνάντεζ ντε Σόουζα, ο οποίος τότε έπαιζε βασικός στην ομάδα Φλαμένγκο, ετοιμαζόταν να κληθεί στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και συζητούσε μεταγραφή του στη Μίλαν, κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 ετών.
Ωστόσο, σε μια απρόβλεπτη εξέλιξη, ο Φερνάντεζ ντε Σόουζα όχι μόνο αποφυλακίστηκε μόλις μετά από έξι χρόνια, αλλά ήδη υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην μικρής κατηγορίας ομάδα Μπόα Εσπόρτε, ενώ έχει εφεσιβάλλει την απόφαση του δικαστηρίου.
 
Το φρικτό έγκλημα συνέβη, όπως προαναφέρθηκε, το 2010, όταν η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, μοντέλο Ελίζα Σαμούντιο έμεινε έγκυος. Η Σαμούντιο κράτησε και γέννησε το παιδί και ζήτησε γονική υποστήριξη από τον Φερνάντεζ ντε Σόουζα. Τότε αυτός την απήγαγε, τη στραγγάλισε και τάισε το πτώμα της σε ροτβάιλερ.
Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα για το φόνο της νεαρής γυναίκας και ότι δεν ήταν πατέρας του παιδιού, παρότι το τεστ DNA τον διέψευσε κατηγορηματικά, ενώ προσπάθησε να επιρρίψει την πράξη αυτή καθαυτή σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του.
 
Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής αποφυλακίστηκε τόσο γρήγορα, αλλά και ότι βρήκε αμέσως ομάδα έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις στη Βραζιλία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:47