search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:09
MENU CLOSE

Λήξη συναγερμού στη Ν. Φιλαδέλφεια

16.03.2017 17:45
Λήξη συναγερμού στη Ν. Φιλαδέλφεια - Media

 

Περίπου 1.000 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποιούν πορεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και διαδηλώνουν κατά του γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και της κατάληψης της «Στρούγκας». Στο πόδι η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περίπου 1.000 άτομα, τα οποία διαδηλώνουν κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και της κατάληψης της «Στρούγκας». Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι στην περιοχή.

Έντονη είναι και η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο προκειμένου να αποτρέψει κάποια συνάντηση με τουλάχιστον 150 οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους), που βρίσκονται στην περιοχή του Δημαρχείου.

Η αστυνομία απομάκρυνε τους αντιεξουσιαστές από το να πλησιάσουν στο σημείο που είναι συγκεντρωμένοι και οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ το βράδυ η συγκέντρωση έληξε, δίχως να σημειωθούν παρατράγουδα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:09