search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Αποκάλυψη από γνωστό ηθοποιό: Έχω δείρει τον Τζάστιν Τριντό! (Photos-Video)

16.03.2017 19:44
Γιατί ο Τζάστιν Τριντό θέλει να δείρει γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ;   - Media

 

«Έχω δείρει τον Τζάστιν Τριντό». Την αποκάλυψη αυτή έκανε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ο γνωστός ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο οποίος πρωταγωνίστησε επί μακρόν στην δημοφιλή σειρά «Friends».

Ο Πέρι εξήγησε ότι όταν ήταν στο δημοτικό, στο ίδιο σχολείο με αυτόν φοιτούσε και ο νυν πρωθυπουργός του Καναδά και γιος του επίσης πρωθυπουργού της χώρας, ΠιέρΤριντό.

Όταν, λοιπόν, ήταν στην πέμπτη τάξη, ο Πέρι είπε ότι αυτός κι ένας φίλος του έδειραν τον Τζάστιν Τριντό, «από καθαρή ζήλεια, νομίζω ότι ήταν πολύ καλός σε κάποιο σπορ».

Προσέθεσε, δε, ότι ένας άλλος λόγος ήταν ότι ο μικρούλης Τριντό «ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε»…

Πάντως, ο Πέρι παραδέχθηκε ότι αισθάνεται ντροπή για την πράξη του: «Δεν περηφανεύομαι γι’ αυτό που έκανα. Ήταν ένα φρικτό πράγμα», δήλωσε.

 

Μετά, την αποκάλυψή του, ο Πέρι μάλλον θα πρέπει να προσέχει για την… οργή της Ιβάνκα Τραμπ…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50