search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Αντίδραση από Δήμο Παπάγου-Χολαργού: «Δεν μπορεί να γίνει γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή»

16.03.2017 20:57
Αντίδραση από Δήμο Παπάγου-Χολαργού: «Δεν μπορεί να γίνει γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή» - Media

 

Ανακοίνωση-αντίδραση από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού για το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού! «Λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, είναι αδύνατον να κατασκευαστεί γήπεδο εκεί», τονίζει!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σχετικά με τη σημερινή είδηση της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου:

«Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια-σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή-Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα και αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:13