search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:54
MENU CLOSE

«Ναι» στην Εξεταστική για την Υγεία αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα, λέει η αντιπολίτευση

17.03.2017 12:40
Αντιπαράθεση για το μουσουλμανικό τέμενος - «Ναι» έκανε σαφές το ΚΚΕ- ΟΧΙ από τους ΑΝΕΛ - Media

«Ευπρόσδεκτη» χαρακτήρισε την πρόταση για εξεταστική επιτροπή για την Υγεία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης συμπληρώνοντας όμως πως πρέπει να διερευνηθεί και η περίοδος διακύβερνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η κυβέρνηση που πεισματικά αρνείται να κάνουμε εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τα capital controls προανήγγειλε σήμερα εξεταστική για την Υγεία. Εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Να διερευνηθούν όλα φυσικά μέχρι σήμερα. Για να ξέρει ο ελληνικός λαός με απόλυτη διαφάνεια πώς διαχειριζόμαστε τα χρήματά του. Εκεί θα δούμε πολλά για την “πρώτη φορά Αριστερά”» ανέφερε στη δήλωση του ο Άδωνης Γεωργιάδης. 

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συμφωνεί με την πρόταση για εξεταστική για την Υγεία, τονίζοντας ωστόσο ότι πρέπει να εξεταστούν και τα πεπραγμένα Πολάκη. Σύμφωνα με την βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη ιδίως για τον ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015 όπως αναφέρει η σχετική αναφορά που έχει κατατεθεί στη δικαιοσύνη. «Με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει τη διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας. Ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις αυταπάτες του βλάπτει σοβαρά την υγεία», δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου. 

Με ανάρτηση του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στάθηκε αιχμηρός για την συγκεβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σημείωσε για την πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία: «Εξεταστική και για την υγεία. Συμφωνούμε και έχουμε πολλά να πούμε. Αν και για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα αυτά είναι αντίμετρα για να περάσουν τα μέτρα». 

«Ναι» στην πρόταση για εξεταστική για την Υγεία ανέφερε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «κακόγουστο θεάματα χωρίς άρτο. Ναι στην εξεταστική, αλλά χωρίς αυταπάτες». 

Από την πλευρά της η Ένωση Κεντρώων λέει και αυτή «ναι» στην πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:52