search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Θα το τολμούσατε; – Μασάζ στον αυχένα από ζωντανό πύθωνα (Video)

17.03.2017 14:28
Τρόμος: Πύθωνας είχε κάνει φωλιά... λεκάνη - Δάγκωσε 18χρονο (Photo/Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Ένα κομμωτήριο στη Γερμανία έχει βρει έναν πρωτότυπο, αν και ελαφρώς… τρομακτικό τρόπο να προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσία χαλαρωτικού μασάζ.
 
Αντί για ειδικό μασέρ, ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου τυλίγει γύρο από το λαιμό των πελατών έναν ζωντανό πύθωνα, ο οποίος με τις κινήσεις του σώματός του κάνει μασάζ στους μύες του λαιμού και του αυχένα, ενώ ο κομμωτής δουλεύει με τα ψαλίδια του.
 
Σύμφωνα με το RT, που παρουσίασε το ερπετό-μασέρ, μόλις οι πελάτες ξεπεράσουν τον αρχικό τους φόβο, ενθουσιάζονται από την περιποίηση που ο Μόντι (αυτό είναι το όνομα του 13χρονου φιδιού, προς τιμήν των Monty Python…) τους προσφέρει, έστω κι αν δεν το ξέρει.
 

Πάντως, το μασάζ από τον Μόντι είναι… σπάνιο, καθώς μετά από κάθε συνεδρία το φίδι ξεκουράζεται για δύο εβδομάδες, προκειμένου να μην ταλαιπωρείται και εκνευρίζεται.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:00