search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:03
MENU CLOSE

Μαρτυρία-σοκ:Με 40€ τον μήνα μεγαλώνει 3 παιδιά η μάνα της 17χρονης, που λιποθύμησε από την πείνα

17.03.2017 18:20
Παιδεραστής Ρεθύμνου: Κάθε μέρα μετανοιώνω - Θα το πληρώνω σε όλη μου τη ζωή (Photo)  - Media

 

Η μητέρα καθαρίζει δύο σπίτια και με 40 ευρώ τον μήνα προσπαθεί να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, είπε στον realfm 97.8 ο υπεύθυνος της εθελοντικής οργάνωσης, «Φωτεινό Αστέρι», Χρήστος Σπηλιώπουλος, που έσπευσε να στηρίξει την οικογένεια της 17χρονης στην Πάτρα.

Η λιποθυμία της μαθήτριας του λυκείου, που είχε τρεις μέρες να φάει, έφερε στο φως άγνωστες πτυχές του «Γολγοθά» που ζει τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Η άνεργη μητέρα αναζητεί απεγνωσμένα μία σταθερή εργασία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που γείτονες προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό στην ίδια και τα παιδιά της.

Δώσαμε τρόφιμα για κάποιες ημέρες, έως ότου «ξυπνήσει» το… τέρας που λέγεται γραφειοκρατία και βοηθήσει την άνεργη μητέρα, είπε ο κ. Σπηλιώπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εθελοντική οργάνωση στηρίζει 470 οικογένειες και συνολικά 1.000 παιδιά!

Η τραγική ιστορία της 17χρονης έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν βοήθεια από το υστέρημά τους στην πατρινή οικογένεια που δοκιμάζεται.

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:02