search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Η τελευταία επιθυμία ενός 7χρονου καρκινοπαθή: Θάψτε με με τη μαμά μου

18.03.2017 11:23
Σεισμός 6,6 βαθμών στις Φιλιππίνες - Νεκρός ένας μαθητής  - Media

 

Συγκλονίζει η έκκληση επτάχρονου αγοριού, που πάσχει από καρκίνο, και θέλει να ταφεί δίπλα στη μητέρα του -την οποία έχασε όταν ήταν 2 ετών, επίσης από καρκίνο- για να τον προσέχει στον παράδεισο.

Το παιδί διαγνώστηκε με λευχαιμία τον περασμένο Σεπτέμβριο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών με χημειοθεραπείες και μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων δεν κατάφερε να νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο 7χρονος Φίλιπ Κβάνσι από το Έσεξ νοσηλεύεται Great Ormond Street Children’s Hospital του Λονδίνου από όπου εκφράζει την τελευταία του επιθυμία.

«Λέει πως είμαι ο άγγελός του, που τον προσέχει εδώ, και πως η μητέρα του θα τον φροντίζει όταν θα είναι στον παράδεισο» δηλώνει ο πατέρας του Πίοτρ Κβάνσι, ο οποίος προσπαθεί να συγκεντρώσει 6.500 λίρες για να μπορέσει να προχωρήσει στην εκταφή της μητέρας του Φίλιπ και στην ταφή της, μαζί με τον Φίλιπ, στην Πολωνία.

 «Δεν ξέρω πόσο καλά θυμάται τη μητέρα του καθώς ήταν τόσο μικρός όταν πέθανε, αλλά επισκέφθηκε τον τάφο της όταν ήταν αρκετά καλά για να μπορεί να της μιλήσει. Ο Filip θέλει να ταφεί με τη μητέρα του κι έτσι πρέπει να οργανώσουμε την εκταφή της και μετά την κηδεία του μαζί της. Θέλει να τον φροντίζει εκείνη. Εγώ θα μπορώ να πάρω μόνο τον Filip μαζί μου στην Πολωνία. Η θετή του μητέρα και τα αδέλφια του θα πρέπει να μείνουν στη Βρετανία, δεν έχω τα μέσα να πληρώσω για τη μετακίνηση όλων τους», αναφέρει.

 «Χάσαμε κάθε ελπίδα στις αρχές Μαρτίου, όταν οι γιατροί μας είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρά να ανακουφίσουν τον πόνο του» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του, «μου ραγίζει την καρδιά να τον βλέπω. Ξέρει πως πεθαίνει και πως κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτόν. Ξέρει πως δεν του μένει πολύς χρόνος. Κι εγώ το ξέρω», δηλώνει συγκλονισμένος ο πατέρας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:19