search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:36
MENU CLOSE

Καρβέλας σε παίκτη του Star Academy: «Επειδή δεν έχεις φωνή και είσαι ψώνιο, δεν θα τα καταφέρεις» (VIDEO)

18.03.2017 11:47
Καρβέλας σε παίκτη του Star Academy: «Επειδή δεν έχεις φωνή και είσαι ψώνιο, δεν θα τα καταφέρεις» (VIDEO) - Media

Ο Σταύρος Γιάννου ήταν ένας από τους σπουδαστές του «Star Academy» που στάθηκε μπροστά στην Άννα Βίσση, στον Νίκο Καρβέλα, στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην Ναταλία Γερμανού και τραγούδησε το «Αν μου τηλεφωνούσες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μετά το τέλος της ερμηνείας του, παραδέχτηκε ότι είναι «ψώνιο», με τη δήλωση αυτή να μην πολυαρέσει στον Νίκο Καρβέλα που του είπε ευθέως ότι θεωρεί ότι δεν έχει ταλέντο στο τραγούδι.

«Μεγάλε να σου πω κάτι. Επειδή είπες ότι είσαι ψώνιο, αυτό είναι καλό, πιστεύεις ότι είσαι και τραγουδιστής; Είσαι ψώνιο ή τραγουδιστής; Πιο πολύ τι είσαι;», τον ρώτησε ο Νίκος Καρβέλας.

«Αν δεν είσαι ψώνιο, δεν μπορείς να γίνεις τραγουδιστής», απάντησε ο Σταύρος Γιάννου. Και πρόσθεσε: «Πάνω από όλα είμαστε τραγουδιστές».

«Ποιοι;», τον ρώτησε ο Νίκος Καρβέλας και πρόσθεσε: «Μεγάλε είσαι τραγουδιστής, όσο είμαι και εγώ. Εγώ όμως δεν είμαι ψώνιο. Πώς γίνεται αυτό; Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά μας; Εγώ δεν έχω φωνή, δεν είμαι ψώνιο και τα κατάφερα. Εσύ δεν έχεις φωνή, αλλά είσαι ψώνιο, δεν θα τα καταφέρεις!».

Τότε η Άννα Βίσση επενέβη προκειμένου να υπερασπιστεί τον Νίκο Καρβέλα: «Παιδιά τη γνώμη του λέει! Εγώ την ακούω!».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:36