search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν έχω αντιπάλους μέσα στη Ν.Δ.»

18.03.2017 12:14
Απίστευτο tweet Άδωνι Γεωργιάδη: Ο Τσίπρας είναι... γρουσούζης! - Media

«Έχω γίνει στόχος τρομοκρατών, αλλά δεν πρόκειται να σωπάσω» δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξή του στις «ειδήσεις». Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. θεωρεί ότι με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ για τον Κώστα Καραμανλή αναφέρει ότι τον σέβεται και έχει άριστες σχέσεις μαζί του.

Ένα πρόσφατο άρθρο είχε τίτλο «γιατί τόσο μίσος για τον Άδωνι;» Σας μισούν; Ποιοι και γιατί;

Μετά και τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι δεν έχει μείνει σε κανέναν καλόπιστο άνθρωπο η παραμικρή αμφιβολία ότι πρόκειται περί στοχοποίησης, που ελπίζω να μην έχει πολύ άσχημες συνέπειες. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή στον κ. Βαξεβάνη να ρίξει τέτοια λάσπη που τους γύρισε μπούμερανγκ. Το Μαξίμου συνέχισε αυτή τη λάσπη στην ανακοίνωση της δήθεν καταδίκης του τρομοκρατικού χτυπήματος εναντίον μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μάθει να αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους με πολιτικά επιχειρήματα, αλλά να φέρεται χωρίς όρια.

Με αφορμή την υπόθεση με το δέμα στον κ. Σόιμπλε, αλλά και την έκρηξη στο βιβλιοπωλείο σας, θεωρείτε ότι είστε στόχος τρομοκρατών;

Είναι προφανές ότι όταν σου βάζουν βόμβα το πρωί και στέλνουν βόμβα με το όνομά σου το απόγευμα, είσαι στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων. Κάθε άλλη ανάγνωση θα ήταν εκ μέρους μου ανεύθυνη. Τα γεγονότα αυτά πρέπει να ξέρετε ότι έχουν φοβίσει την οικογένειά μου, αλλά το μήνυμα που στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι εγώ δεν πρόκειται να σωπάσω!

Γιατί επιμένετε να συνδέετε δημοσιογράφους και ΜΜΕ με τον πρωθυπουργό και το μέγαρο Μαξίμου;

Η ερώτηση προφανώς είναι ρητορική. Είναι απόλυτα προφανές ότι δεν υπάρχει εφημερίδα “Documento”, υπάρχει εφημερίδα «Τσίπρας». Έφτιαξαν μια εφημερίδα, τη χρηματοδότησαν από την Τράπεζα Αττικής και την εξέδωσαν με αποκλειστικό σκοπό να υβρίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Δείτε μόνο τα πρωτοσέλιδα αυτής της εφημερίδας. Έχετε δει ποτέ εφημερίδα να μην κάνει την παραμικρή κριτική στην κυβέρνηση; Στα 15 φύλλα της εφημερίδας τα τρία αφορούν τον κ. στουρνάρα, τα τέσσερα εμένα και τα πέντε τον κ. Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει ούτε εφημερίδα, ούτε δημοσιογράφος. Υπάρχει ένα χαλκείο.

Σας «μισούν» μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ ή υπάρχουν ανάλογα αισθήματα και στη Νέα Δημοκρατία; Εκτός από την Παπακώστα που ζήτησε να σας κλειδώσουν στο υπόγειο ακούω και άλλες μουρμούρες.

Δεν αισθάνομαι ότι έχω κανέναν αντίπαλο μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Αντίπαλός μου είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και σκοπός μου είναι να γίνει η Νέα Δημοκρατία μια ώρα αρχύτερα κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός, όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη πολιτική ισχύ, για να φτιάξει την Ελλάδα όπως την ονειρευόμαστε.

Ένα άλλο αφήγημα των τελευταίων εβδομάδων είναι ότι ο Γεωργιάδης χτυπάει τον Καραμανλή και ο Καραμανλής ζητάει από τον Μητσοτάκη να μαζέψει τον Γεωργιάδη.

Απορώ ποιο άλλο παραμύθι θα βρουν. Οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή είναι εξαιρετικές. Τον σέβομαι όπως όλοι οι νεοδημοκράτες σέβονται και αγαπούν τον Κώστα Καραμανλή. Κάθε άλλη συζήτηση που ακούτε ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε στην Κρήτη στους Νεοδημοκράτες να μην παρασύρονται από τις δημοσκοπήσεις, να μη δείχνουν καμιά αλαζονεία. Έχετε εντοπίσει τέτοια φαινόμενα;

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε στην Κρήτη το αυτονόητο.: Τις εκλογές τις κερδίζουμε στην κάλπη την ημέρα των εκλογών και όχι στις δημοσκοπήσεις. Ακόμα και όταν με το καλό κερδίσουμε, εάν ο λαός μας εμπιστευτεί, δεν θα πανηγυρίσουμε. Η πρώτη μέρα χαράς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι η μέρα που ο ελληνικός λαός θα αρχίσει να ζει καλύτερα. Μέχρι τότε δεν υπάρχει χώρος για κανέναν πανηγυρισμό.

Ο κ. Μητσοτάκης ανάφερε πρόσφατα ότι οι δανειστές έχουν ευθύνη που δέχθηκαν λάθος πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ

Πιστεύω σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι οι ξένοι βολεύτηκαν πολύ με τον Αλέξη Τσίπρα. Πρώτον, γιατί Τσίπρας και Καμμένος, παρά τις μεγάλες αντιμνημονιακές δηλώσεις τους ψήφισαν πράγματα που καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν θα τολμούσε όχι να ψηφίσει, ούτε καν να τα προτείνει.

Δεύτερο πράγμα που τους άρεσε στον Τσίπρα είναι ότι, σε όλη την περίοδο που κυβερνάει, εξαφανίστηκε σχεδόν όλος ο αντιγερμανισμός που είχε κυριαρχήσει στην Ελλάδα κατά το περασμένο διάστημα.

Όμως, όσο και αν τον συμπάθησαν οι ξένοι ο κ. Τσίπρας είναι ένας πολύ κακός πρωθυπουργός. 

Πηγή: Ειδήσεις ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:04