search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:21
MENU CLOSE

Πόλεμος για την κληρονομιά του Τζόρτζ Μάικλ – Η αδελφή του κάνει έξωση στον εραστή του

18.03.2017 15:24
Πόλεμος για την κληρονομιά του Τζόρτζ Μάικλ - Η αδελφή του κάνει έξωση στον εραστή του - Media

 

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου Τζόρτζ Μάικλ αποφάσισαν να προσφύγουν στα δικαστήρια, προκειμένου να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ο τελευταίος σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ.

«Μήλον της έριδος» αποτελεί ένα σπίτι στο Λονδίνο, αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών. Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς, «το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ πέρασε στην κατοχή της αδελφής του και της οικογένειάς του. Παρόλα αυτά, ο Φαντί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στο Λονδίνο».

Ωστόσο, ο λιβανικής καταγωγής και κομμωτής στο επάγγελμα, Φαουάζ, υποστηρίζει ότι η διαμονή του στο σπίτι του Τζορτζ Μάικλ αποτελεί μέρος της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον νεκρό -πλέον- σύντροφό του.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Sun», ο Φαντί Φαουάζ έδειξε να μην έχει την παραμικρή επαφή με τους συγγενείς του Τζορτζ Μάικλ, καθώς δεν γνώριζε καμία λεπτομέρεια για το που και το πότε θα γίνει η κηδεία. «Είναι όλα τόσο παράξενα. Εγώ βρίσκομαι στη μέση σε όλο αυτό…», τόνισε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15