23/01/2019 21:09:50

Έκτακτο: Εκκενώθηκε η αίθουσα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας

Έκτακτο: Εκκενώθηκε η αίθουσα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας  - Media


Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε σε κάδο απορριμάτων στην Αίθουσα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της Αίθουσας Αναχωρήσεων, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαλευκανθεί από πυροτεχνουργούς, η επικινδυνότητα του ύποπτου αντικειμένου.
 
Στο σημείο σπεύδουν πυροτεχνουργοί από τη Λευκωσία, καθώς στο αεροδρόμιο δεν υπάρχουν πυροτεχνουργοί στις δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε κοντά στο χώρο Check-in των αποσκευών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν ήδη κάποιοι προκαταρκτικοί έλεγχοι και αναμένονται συγκεκριμένα πορίσματα. Το ύποπτο αντικείμενο, φαίνεται εκ πρώτης να είναι μαύρο πακέτο, τυλιγμένο με κολλητική ταινία, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές το περιεχόμενό του.
 
Ο εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως δεν θα πρέπει να επικρατήσει ανησυχία, καθώς υπάρχει σχέδιο δράσης το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

«Όλα τα μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή», επισήμανε. 
 
Προληπτικά μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή και στο Αεροδρόμιο Πάφου. 
 
Πηγή: sigmalive.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.