search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:22
MENU CLOSE

Κουτσούμπας για ΣΥΡΙΖΑ: «Γάγγραινα» που υπονομεύει τα λαϊκά συμφέροντα

19.03.2017 09:33
Κουτσούμπας για ΣΥΡΙΖΑ: «Γάγγραινα» που υπονομεύει τα λαϊκά συμφέροντα - Media

 

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, αναφέρεται στο βασικό καθήκον που θα συζητήσει το κόμμα στο Συνέδριο, και επισημαίνει ποιά ζητήματα ανέδειξε το ΚΚΕ, την τελευταία τετραετία, με σημαντικότερο την προσφορά του κόμματος, στην αποκάλυψη του ρόλου του ΣΥΡΙΖΑ “που, και ως κυβέρνηση πλέον, λειτουργεί ως «γάγγραινα» που υπονομεύει τα λαϊκά συμφέροντα και κυρίως τα ίδια τα ιδανικά και τις αξίες του σοσιαλισμού”.

Ο κ. Κουτσούμπας αναλύει τη θέση ότι η συνοχή της ΕΕ-Ευρωζώνης θα δοκιμαστεί στο επόμενο διάστημα, ενώ σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση τονίζει πως “το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει έτοιμο το επόμενο αντιλαϊκό πακέτο που έχει συμφωνήσει με την ΕΕ, το ΔΝΤ.”

Ακόμα αναφέρεται στην μία και μοναδική επιλογή που, όπως λέει, έχει ο λαός απέναντι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην συνέντευξή του, εντάσσει την τουρκική προκλητικότητα στο πλαίσιο των γενικότερων εξελίξεων στην περιοχή, στο οποίο περιλαμβάνει και την όξυνση του ανταγωνισμού ελληνικής και τουρκική αστικής τάξης.

Ο κ. Κουτσούμπας τοποθετείται, επίσης, για την εν εξελίξει αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού της χώρας, ενώ διατυπώνει, τέλος, το μήνυμα του ΚΚΕ στον ελληνικό λαό για ενδυνάμωση της λαϊκή αντίστασης και πάλης, της κοινωνικής συμμαχίας ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, στον αγώνα για το σοσιαλισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:22