search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:59
MENU CLOSE

Σπαραγμός στην κηδεία του πατέρα που δολοφόνησε το παιδί του και αυτοκτόνησε – Στον τάφο της μητέρας της η 10χρονη

19.03.2017 11:32
Σπαραγμός στην κηδεία του πατέρα που δολοφόνησε το παιδί του και αυτοκτόνησε - Στον τάφο της μητέρας της η 10χρονη - Media Gallery 2

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο πατέρας της μικρής που σκότωσε το παιδί του και κατόπιν, αυτοκτόνησε.  Οι γνωστοί που παρευρέθησαν ήταν σοκαρισμένοι και μονολογούσαν ότι δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτή η ανείπωτη τραγωδία.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί αύριο με την κηδεία της 10χρονης Βαλεντίνης, που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, την ώρα που κοιμόταν.  Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο χωριό της πολυαγαπημένης της μητέρας και θα οδηγηθεί στον ίδιο τάφο που πριν τέσσερα χρόνια είχαν βάλει τη μητέρα της. Η μικρή Βαλεντίνη συνήθιζε να πηγαίνει τακτικά εκεί καθώς, όπως έλεγε, ήθελε να βρίσκεται κοντά στη μαμά της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρα τελευταία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, νόμιζε ότι θα πεθάνει και προκειμένου το παιδί να μη μείνει σε ξένα χέρια, προτίμησε να το πάρει μαζί του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:58