search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:32
MENU CLOSE

Tο συγκλονιστικό «αντίο» στον Θόδωρο Νικολαΐδη από την κόρη του, Όλγα (Photo)

19.03.2017 12:27
Tο συγκλονιστικό «αντίο» στον Θόδωρο Νικολαΐδη από την κόρη του, Όλγα (Photo) - Media

 

Η Όλγα Νικολαΐδου αποχαιρετά τον πατέρα της, Θόδωρο, με ένα συγκινητικό κείμενο στο «ΦΩΣ» της Κυριακής.

Για σύσσωμο τον αθλητικό Τύπο ο Θόδωρος Νικολαΐδης ήταν ένας φωτεινός φάρος. Για την Όλγα πέρα και πάνω από αυτό ήταν και ο πατέρας της. Η ίδια αποχαιρετά τον θρύλο της δημοσιογραφίας με ένα λιτό πλην όμως άκρως συγκινητικό κείμενο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΦΩΣ», που σήμερα αφιερώνει πέντε σελίδες για το «αντίο» στο δημιουργό και εκδότη του.

«Αχώρετο πράγμα ο θάνατος. Δεν χωρά ούτε στις λέξεις, ούτε τις σκέψεις. Και η μνήμη να προσπαθεί να στριμώξει στιγμές… Πάρα πολλές στιγμές. Ανεκτίμητες. Που δεν θέλεις να τις μοιραστείς με κανέναν. Όχι από εγωισμό, αλλά από ανάγκη να κρατήσεις κάτι εντελώς δικό σου. Τι να γράψεις για τον Θόδωρο Νικολαΐδη; Τα έχει γράψει όλα εκείνος. Όχι μόνο με τα κείμενά του, αλλά και με τις πράξεις του. Και η γραφή του είναι σφραγίδα. Όχι μόνο γι’ αυτή την εφημερίδα, το έργο της ζωής του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μας σφραγίζουν. Κρατώντας αναμμένα κεριά μπροστά στο εικονοστάσι της ψυχής μας. Πλημμυρίζοντάς μας πάντα με ΦΩΣ».

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18