search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:51
MENU CLOSE

Μοναστηράκι: Φιλόζωοι ακτιβιστές «βγήκαν» από τα ρούχα τους (Photos)

19.03.2017 17:49
Μοναστηράκι: Φιλόζωοι ακτιβιστές «βγήκαν» από τα ρούχα τους (Photos) - Media

 

Ακτιβιστές – μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, με σώματα βαμμένα με κόκκινη μπογιά πραγματοποίησαν ήμιγυμνοι συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα ζώα στο Μοναστηράκι

Η δράση 4η Πανελλαδική διαμαρτυρία για ΟΛΑ τα ζώα απήυθυνε έκκληση για την προστασία των ζώων: «Είμαστε η φωνή των ζώων. Θα συναντηθούμε και φέτος όλοι μαζί για να φωνάξουμε ένα βροντερό Όχι στη σκλαβιά των αδελφών μας. Όχι στα σφαγεία, Όχι στα εργαστήρια πειραμάτων, Όχι στα γουναράδικα, Όχι στα τσίρκο, Όχι στους ζωολογικούς κήπους, Όχι στις ταυρομαχίες, Όχι στις σκυλομαχίες. Όχι στην καταπίεση και τη βαναυσότητα! Τα ζώα δεν είναι αντικείμενα. Είναι μοναδικές οντότητες και δεν ανεχόμαστε τον εξευτελισμό και την ταπείνωσή τους. Οι ψυχές δεν είναι για πούλημα».

Κάποιοι ακτιβιστές μπήκαν σε κλουβιά και ξάπλωσαν στο κέντρο της πλατείας, φώναξαν συνθήματα κατά της κακοποίησης των ζώων ζητώντας να σταματήσει η κακομεταχείρισή τους και τα πειράματα με ζώα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48