search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48
MENU CLOSE

Λεπίδας για Σώρρα: Σύγχρονος Καματερός – Κυκλοφορούσε με ταυτότητα της ΕΥΠ

20.03.2017 08:51
Λεπίδας για Σώρρα: Σύγχρονος Καματερός - Κυκλοφορούσε με ταυτότητα της ΕΥΠ - Media

 

Σοκάρουν τα όσα είπε ο κουμπάρος και ένα από τα θύματα του Αρτέμη Σώρρα, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας ,για τα έργα και της ημέρες τόσο  του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις» όσο και της συζύγου του, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Γάμμα».

Ο κ. Λεπίδας αναφερόμενος στον Αρτέμη Σώρρα, τον χαρακτήρισε «σύγχρονο Καματερό» συμπληρώνοντας πως η περίπτωσή του χρίζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης. Ο δικηγόρος και θύμα του Αρτέμη Σώρρα πρόσθεσε ότι ο εγκέφαλος σε όλα όσα έχει κάνει και όσα θα αποκαλυφθούν πως έχει κάνει ο Σώρρας είναι η γυναίκα του, τονίζοντας πως η ποινή οκταετούς κάθειρξης και η  στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων είναι τα προεόρτια των όσων έρχονται για το ζευγάρι.

Σε ότι αφορά τα πεπραγμένα τους ζέυγους Σώρρα, ο κ. Λεπίδας τόνισε πως χρίζουν ψυχιατρικής προσέγγισης σημειώνοντας πως «εάν πουν 3 φορές το ίδιο ψέμα τότε πιστεύουν πως είναι αλήθεια» ενώ πρόσθεσε πως τα ηνία τα κινεί η σύζυγος του Σώρρα . «Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο ΔΙΑΣ. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη ΔΙΑΣ να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων – είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεπίδας – τονίζοντάς πως αυτή που γράφει και συντάσσει κείμενα είναι η γυναίκα του.

Στο ερώτημα κατά πόσο θεωρεί ότι ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό, εκτίμησε πως ο χώρος από τον οποίο έκανε το «διάγγελμα παράνοιας» το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πως ο Σώρρας είχε επαφές όπως του είχε δηλώσει με πρόσωπα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ κάποτε του εμφάνισε και ταυτότητα της ΕΥΠ

 

 

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48