search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:49
MENU CLOSE

Τρόμος στον αέρα: Οι μάσκες οξυγόνου πέφτουν και οι επιβάτες ψέλνουν προσευχές (Video)

20.03.2017 13:55
Τρόμος στον αέρα: Οι μάσκες οξυγόνου πέφτουν και οι επιβάτες ψέλνουν προσευχές (Video) - Media

 

Χωρίς προβλήματα προσγειώθηκε η πτήση με προορισμό το Άμστερνταμ, ωστόσο στιγμές τρόμου έζησε μια ομάδα Εβραίων τουριστών όταν ο πιλότος διαπίστωσε απώλεια πίεσης στην καμπίνα.

Το Boeing 767 που είχε απογειωθεί από το Στάνστεντ βρισκόταν περίπου πάνω από την Ολλανδία, όταν διαπιστώθηκε η απώλεια πίεσης. Τότε, έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου πάνω από τις θέσεις των επιβατών με τον πιλότο να ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Σίπχολ, στο Άμστερνταμ.

Μεταξύ των επιβατών, βρισκόταν και μια ομάδα Εβραίων τουριστών που ξεκίνησαν από το Λονδίνο με προορισμό την Πολωνία για ένα θρησκευτικό προσκύνημα.

Αν και οι περισσότεροι επιβάτες παρέμειναν ψύχραιμοι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που… έκαναν την προσευχή τους.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ορισμένοι από τους επιβάτες έχουν πάρει στα χέρια τους ιερά βιβλία και ψέλνουν δυνατά την προσευχή Ani Ma’amin, που σημαίνει «πιστεύω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47