search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23
MENU CLOSE

FBI και NSA «καίνε» τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι ο Ομπάμα τον παρακολουθούσε (Video)

20.03.2017 15:25
«Ψηφίστε τους Δημοκρατικούς» - Προτροπή από τον πρώην διευθυντή του FBI κα Ρεπουμπλικανό Τζέιμς Κόμεϊ - Media

 

Σε… Χίντεμπουργκ (το τεράστιο πηδαλιουχούμενο αερόπλοιο, που κάηκε με εντυπωσιακό τρόπο στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ το 1937) μετέτρεψε ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ τους ισχυρισμούς του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ότι η κυβέρνηση Ομπάμα παρακολουθούσε τις συνδιαλέξεις του, πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Καταθέτοντας στην επιτροπή του Κογκρέσου για το ζήτημα των ηλεκτρονικών εισβολών σε αρχεία του Δημοκρατικού Κόμματος και άλλων φορέων στις ΗΠΑ -επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται η Ρωσία- ο Κόμεϊ ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς Τραμπ περί παρακολούθησής του από την προηγούμενη κυβέρνηση και η απάντησή του ήταν… καταστροφική για τον Τραμπ:

«Δεν έχω καμία πληροφορία που να υποστηρίζει τα tweets (σ.σ. ο Τραμπ έκανε την καταγγελία μέσω Twitter…) και έχουμε κάνει ενδελεχή έρευνα. Μάλιστα, το υπουργείο Δικαιοσύνης μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι η απάντησή του είναι η ίδια», είπε ο Κόμεϊ, φέρνοντας την κυβέρνηση Τραμπ σε νέα, εξαιρετικά δύσκολη θέση.

 

Παράλληλα, ο διοικητής της NSA απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς Τραμπ ότι η παρακολούθησή του έγινε σε συνεργασία με τη Βρετανική μυστική υπηρεσία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23