search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56
MENU CLOSE

Οι ερωτήσεις που ΠΟΤΕ δεν πρέπει να κάνετε στο Google

20.03.2017 17:57
Οι ερωτήσεις που ΠΟΤΕ δεν πρέπει να κάνετε στο Google - Media
 
H μηχανή αναζήτησης της Google έχει γίνει ο «μαγικός παντογνώστης» για όλους μας. Όταν θέλουμε να μάθουμε κάτι, όταν δεν θυμόμαστε ένα όνομα ή μια ημερομηνία, το Google είναι εδώ για να μας δώσει την απάντηση που θέλουμε.
 
Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές ερωτήσεις/αναζητήσεις που καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να κάνουμε στο Google, είτε διότι οι απαντήσεις που θα λάβουμε δεν είναι εγγυημένα σωστές είτε διότι μπορούν να μας… τρομάξουν.
 
1. Πού είναι το κινητό μου;
Αν έχετε κινητό Android, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Google ξέρει πού βρίσκεται. Πάντα και ανά πάσα στιγμή.
 
2. Πώς θα χάσω βάρος;
Γενικά όλες οι ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα υγείας καλό είναι να γίνονται σε γιατρούς και όχι σε μια μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο. Πέραν της παραπληροφόρησης που το internet βρίθει, συχνά οι πληροφορίες που θα λάβουμε πιθανόν να μας μπερδέψουν περισσότερο.
 
3. Ποιος είναι ο/η -και το όνομά μας
Είστε σίγουροι ότι θέλετε να δείτε τι άποψη έχει το Google για εσάς; Οι άλλοι χρήστες του Google; Μην είστε και τόσο σίγουροι.
 
4. Οτιδήποτε μπορεί να σας εμπλέξει με το νόμο
Να ξέρετε ότι οι απανταχού μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν το διαδίκτυο και αν μια λέξη-κλειδί «χτυπήσει», τότε μπορεί να μπλέξετε. Όπως μπορείτε να μπλέξετε, αν οι αναζητήσεις σας στο διαδίκτυο είναι ύποπτες ή έχουν χαρακτήρα παρενόχλησης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56