search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:02
MENU CLOSE

Συναγερμός στα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι: Βρέθηκαν οκτώ «τρομοπακέτα»

20.03.2017 19:05
Συναγερμός στα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι: Βρέθηκαν οκτώ «τρομοπακέτα» - Media

 

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στο κεντρικό κτίριο διαλογής  των ΕΛ.ΤΑ στο Κρυονέρι.

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής  σε συνεργασία με υπαλλήλους κατάφεραν να εντοπίσουν  – έγκαιρα αυτή τη  φορά  – οκτώ ύποπτα δέματα –  με παραλήπτες σε οκτώ διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Τα ύποπτα δέματα παραλήφθηκαν από πυροτεχνουργούς και εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς όμοιους με αυτούς οι οποίοι είχαν ταχυδρομηθεί πρόσφατα στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκαρντ Σόϊμπλε και τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ευρώπη, στο Παρίσι, Τζέφρι Φρανκς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αποστολείς των δεμάτων φέρονται να είναι παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου και πανεπιστημιακοί (και όχι πολιτικά πρόσωπα, όπως έγινε στα προηγούμενα δέματα) και παραλήπτες ήταν στελέχη της Ε.Ε. και μεγάλων εταιρειών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:02