search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:43
MENU CLOSE

Στην Πάτρα εντοπίστηκε το στίγμα κινητού του Σώρρα

21.03.2017 07:26
Ο Σώρρας «ξαναχτυπά»: «Κερατάδες» και «προδότες» (Audio) - Media

 

Άφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας. Τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή οπότε και καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα, εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Ρίο στην Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, το στίγμα του κινητού του, «έδειχνε» αυτό το σημείο την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και αφού ήδη είχε καταδικαστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή το στίγμα εντοπίστηκε κοντά στο όρο Κατρίτσι. Είναι μία περιοχή πάνω από το Ρίο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Αρτέμης Σώρρας ανέμενε την σύζυγό του που εμφανίστηκε στις 9:30 το πρωί στο δικαστήριο μαζί με τον κουνιάδο της και λίγο πριν ανακοινωθεί η καταδικαστική απόφαση έσπευσε να εξαφανιστεί. Η γυναίκα του κατευθύνθηκε προς το σημείο που την περίμενε ο σύζυγός της, στην εθνική οδό, προς την Αθήνα.

Νωρίς το απόγευμα ο Αρτέμης Σώρρας απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνό του. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν, ότι πήρε όλα τα μέτρα ασφαλείας, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα, κινούμενος ανάμεσα σε Αθήνα και Αχαΐα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:41