search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Η «συμπόνια» της Γερμανού στην Ευρυδίκη του Survivor: Α ρε κατακαημένη…

21.03.2017 10:40
Η «συμπόνια» της Γερμανού στην Ευρυδίκη του Survivor: Α ρε κατακαημένη… - Media

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κέρδισε την ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας και όταν κλήθηκε να επιλέξει ποιον παίχτη θα προτείνει προς αποχώρηση, εκείνη είπε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η κίνηση αυτή, ωστόσο, φαίνεται ότι θα αποβεί «μοιραία» για την αθλητικογράφο, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίχτες του παιχνιδιού και μάλιστα, τα προγνωστικά τον θέλουν ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Ένας κακός χαμός επικράτησε, λοιπόν, στο twitter με τον γυναικείο πληθυσμό να εναντιώνεται ευθέως στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την απόφασή της να θέσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην κρίση του τηλεοπτικού κοινου.

Μεταξύ των πολλών tweets είδαμε και αυτό της Ναταλίας Γερμανού που απ ‘ό,τι φαίνεται παρακολουθεί κι εκείνη το Survivor: «Α ρε κατακαημένη Ευριδίκη, Αποχαιρέτα τα πάντα, όλα, σε πήρε στο λαιμό της η κλίκα #SurvivorGr» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Α ρε κατακαημένη Ευριδίκη… Αποχαιρέτα τα πάντα, όλα, σε πήρε στο λαιμό της η κλίκα #SurvivorGr

— Natalia Germanou (@nataliagermanou) March 20, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:31