search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:14
MENU CLOSE

Η Φωτεινή Δάρρα μάγεψε το κοινό του φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός»

21.03.2017 14:07
Φωτεινή Δάρρα στο Half Note: ΈΡΩΤΑΣ... όπως τότε - Media

 

Ανεπανάληπτες ήταν οι ερμηνείες της Φωτεινής Δάρρα στην sold out εμφάνιση της στο Φιλολογικό Σύλλογο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ το Σάββατο 18 Μαρτίου.

 Το κοινό μαγεύτηκε όχι μόνο από την εξαιρετική ερμηνεία της σε συνδιασμό με την ευγενική και σικάτη της παρουσία  που παραπέμπουν σε παραστάσεις διεθνούς επιπέδου.Τα παρατεταμένα χειροκροτήματα και η αγάπη του κοινού, την έφεραν πολλές φορές ξανά και ξανά  πάνω στην σκηνή για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια.

Το νέο της τραγούδι ΄΄ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ΄΄ σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου απέσπασε την άμεση αποδοχή του κοινού και το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Ιδιαίτερα εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στα ξένα ερωτικά τραγούδια.  Μετά από απαίτηση του κοινού που δεν πρόλαβε να την απολαύσει

–           αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες-

–           η παράσταση θα επαναληφθεί το Σάββατο 1 Απριλίου

στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα.

Η Φωτεινή Δάρρα στη πιο φωτεινή και δημιουργική της περίοδο, έχει ετοιμάσει ένα μελωδικό ταξίδι που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να ταξιδέψουν το κοινό!!

Έπαιξαν οι μουσικοί Γιώργος Παπαχριστούδης στο πιάνο,

Δημήτρης Τσάκας  πνευστά  και Κώστας Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο.

Τιμές εισιτηρίων  10, 12, 15, 18, 20, 25 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:             

www.viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/parnassos/foteini-darra-pathi-apo-erota/11876 σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58