search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:16
MENU CLOSE

Δηλητηριώδες σχόλιο ΠΑΣΟΚ για τη Μονή Βατοπεδίου

21.03.2017 14:51
Δηλητηριώδες σχόλιο ΠΑΣΟΚ για τη Μονή Βατοπεδίου - Media
 
 
Συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου του κόμματος τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όμως μην ξεχνάμε ότι η εμπλοκή των πολιτικών προσώπων δεν κρίθηκε ποτέ λόγω του βεβιασμένου κλεισίματος της Βουλής και της προκήρυξης των έκτακτων εκλογών του 2009».
 
Παράλληλα, άφησε αιχμές και για την κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «ταυτόχρονα, το μπαράζ εξεταστικών για όλους τις χρονικές περιόδους πλην αυτής του Κ. Καραμανλη, επιβεβαιώνει ότι η δεξιά φιλική εταιρεία δεν είναι τόσο μυστική», ενώ από τα πυρά του δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, για τον οποίο σημείωσε δηκτικά ότι «η απορία εκατομμυρίων Ελλήνων λύθηκε: ο Κ. Καραμανλής μιλάει. Όχι για το διπλασιασμό των χρεών και το έλλειμμα 35 δισ. ευρώ, αλλά για το Βατοπέδι».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:16