search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:33
MENU CLOSE

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Χαλκηδόνα ο Ραφαήλ Σκαπέρας – Θρήνος για τον 24χρονο διαιτητή χάντμπολ

21.03.2017 17:36
Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεντάχρονο αγοράκι - Media

 

Ένα μέλος της θρηνεί η οικογένεια του ελληνικού χάντμπολ με τον αδόκητο χαμό του 24χρονου διαιτητή Ραφαήλ Σκαπέρα σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκηδόνα, το βράδυ της Δευτέρας (20/3).

Νωρίτερα ο εκλιπών είχε αποχώρηση από την εβδομαδιαία τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιείται στον Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής.

Ο πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας και τα μέλη της ΚΕΔ με οδύνη αποχαιρετούν τον νεαρό διαιτητή και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.

Ο Ραφαήλ Σκαπέρας αποφοίτησε από την σχολή διαιτησίας το 2012 και διαιτήτευσε για πρώτη φορά σε αγώνα Εθνικού πρωταθλήματος στις 16/11/2013 (ΑΟ Πολιτείας- Κένταυρος Αγριά Βόλου).

Στην καριέρα του ως διαιτητής πρόλαβε να διευθύνει 66 αγώνες στις κατηγορίες Α2 Ανδρών, Α2 Γυναικών, Β΄ Ανδρών και πολλούς περισσότερους σε ηλικιακά πρωταθλήματα.

Πηγή: sentragoal

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:32