search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:23
MENU CLOSE

Επαφές Γεροβασίλη για τον ΔΟΛ

22.03.2017 07:32
Επαφές Γεροβασίλη για τον ΔΟΛ - Media

 

Πρωτοβουλία για τη διάσωση του ∆ΟΛ πήρε πριν από µερικές ηµέρες και η υπουργός ∆ιοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγα Γεροβασίλη, κατόπιν συζήτησής της µε δημοσιογράφους του άλλοτε κραταιού Οργανισµού µε τους οποίους συνδέεται φιλικά από χρόνια.
Μάλιστα, σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες, η µέχρι πρότινος κυβερνητική εκπρόσωπος, συνοδευόµενη από έναν-δύο εξ αυτών, επισκέφθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του για να του παρουσιάσει κάποιες προτάσεις που θα µπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την επανέναρξη της όλης κουβέντας για την επιβίωση του ιστορικού Συγκροτήµατος. Ωστόσο, το θέµα έληξε εν τη γενέσει του. Κι όχι επειδή ο πρωθυπουργός το πήρε…
στραβά, αλλά γιατί οι διαδικασίες τορπιλίστηκαν εξ αρχής από συγκεκριµένους κορυφαίους υπουργούς, που για διάφορους λόγους δεν είδαν µε καθόλου καλό µάτι τις ενέργειες της συναδέλφου τους.

Πηγή: Zoornalistas, Παραπολιτικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33