search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Πρωτοποριακά σεμινάρια improve Comedy και musical στο Τσάι στη Σαχάρα

22.03.2017 09:44
Πρωτοποριακά σεμινάρια improve Comedy και musical στο Τσάι στη Σαχάρα - Media

 

Είσαι ηθοποιός ή αυτοσχεδιαστής και θες να πας στο επόμενο επίπεδο τις τεχνικές σου; Θες να δημιουργήσεις ένα μιούζικαλ αλλά δεν έχεις 65 εκατομμύρια ευρώ; Θες να δεις πως συνδυάζεται η μουσική και το τραγούδι με το αυτοσχεδιαστικό θέατρο; Μήπως απλά θες να περάσεις καλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο; Αν απάντησες ναι έστω και σε ένα από τα παραπάνω, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για σένα!

Σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχθείς τα βασικά του πώς να βάλεις  την μουσική και το τραγούδι σε μια αυτοσχεδιαστική σκηνή. Θα δούμε την δομή ενός τραγουδιού, διάφορα στυλ και είδη, φωνητικές τεχνικές καθώς και πώς να εισάγουμε αυτά τα τραγούδια σε μια θεατρική σκηνή. Θα μάθεις πώς τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου μπορείς να τα εκφράσεις με τραγούδι και να δημιουργείς αυτοσχεδιαστικές σκηνές, ιστορίες και παιχνίδια. Και όλα αυτά διασκεδάζοντας!

Δεν χρειάζεται καθόλου να έχεις την «τέλεια» φωνή αλλά ούτε είναι απαραίτητο να μπορείς να κάνεις ομοιοκαταληξία με την λέξη «τάπερ», απλά να έχεις την διάθεση να ρισκάρεις λίγο, να τραγουδήσεις και να περάσεις καλά!

Ημερομηνία διεξαγωγής:

Δευτέρα 27 Μαρτίου, 19.00 – 22.00 (περιλαμβάνει διάλειμμα 15 λεπτών).

Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18, Ιλίσια.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται η δήλωση συμμετοχής. Για δηλώσεις αλλά και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο [email protected]  ή τηλεφωνικά στο 211-0120936.

Κόστος σεμιναρίου: 20 ευρώ.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος και ο Μάριος Καραμπότης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:52