search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:44
MENU CLOSE

Ελληνικά vs τουρκικά σήριαλ: Ποια θεωρεί καλύτερα ο Burak Hakki;

22.03.2017 11:50
Ελληνικά vs τουρκικά σήριαλ: Ποια θεωρεί καλύτερα ο Burak Hakki; - Media

Τον γνωρίσαμε μέσω της τουρκικής σειράς «Κισμέτ» και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Τουρκία αλλά και την Ελλάδα. Ο λόγος για τον Burak Hakki ο οποίος γνώρισε την αγάπη και την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποδεικνύεται και από τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει κάθε σειρά που συμμετέχει.

Αυτή την περίοδο, ο γοητευτικός ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα μας, καθώς πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Ο Κύκλος.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο ηθοποιός έκανε, μάλιστα, μια σύγκριση μεταξύ στα τουρκικά και ελληνικά σήριαλ, επισημαίνοντας ότι και στις  δυο περιπτώσεις γίνεται πολύ καλή δουλειά με την απαραίτητη προσοχή και ποιότητα.

«Αν πρέπει να συγκρίνω, θα σου πω ότι στην Τουρκία υπάρχει η ίδια ποιότητα στις ταινίες και στα σίριαλ, κρατάνε ένα επίπεδο. Στην Ελλάδα αυτό που έχω δει ως αυτή τη στιγμή σε μια κινηματογραφική ταινία είναι ότι έχουν ωραία φώτα, τοποθεσίες, ωραίοι ηθοποιοί, ωραίο παίξιμο, δραματουργικά σωστά ανεπτυγμένο και μου αρέσει αυτό, κάτι το οποίο δεν βλέπω να συμβαίνει στα σήριαλ. Στην Τουρκία, επειδή πληρώνουν πολλά χρήματα, είναι ακριβά, οι παραγωγοί έχουν και περισσότερες απαιτήσεις, γιατί αυτό απευθύνεται σε 17 εκατομμύρια ανθρώπους. Το prime time της τηλεόρασης είναι πάρα πολύ ακριβή ζώνη και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες. Έχουμε πέντε μεγάλα κανάλια, όπου οι παραγωγοί βάζουν ό,τι καλύτερο υπάρχει για να πετύχει.  Κοστίζει ακριβά, ο στόχος τους είναι η Τουρκία, αλλά μετά το πουλάνε στη Βουλγαρία, στην Ελλάδα… Ακόμα και για λίγα χρήματα, εξελίσσεται αυτό και υπάρχουν και από εκεί έσοδα. Οι τουρκικές σειρές είναι πολύ καλές, όταν είναι όλα στην ώρα τους, είναι και πολύ ακριβά, γι’ αυτό και τιμούν οτιδήποτε κάνουν» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:44