search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Έξαλλη η Σκορδά με την Ευρυδίκη του Survivor… (video)

22.03.2017 12:10
Έξαλλη η Σκορδά με την Ευρυδίκη του Survivor… (video) - Media

΄Το Survivor αποτελεί, πλέον, θέμα συζήτησης σε κάθε εκπομπή, καθώς το παιχνίδι επιβίωσης φαίνεται να μην αφήνει κανέναν αδιάφορο…

Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της σχολίασαν το χθεσινό επεισόδιο του survivor με τη Φαίη να γίνεται έξαλλη με τη συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη η οποία, παρά το γεγονός ότι ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο προς αποχώρηση, καταλογίζοντάς του διάφορα αρνητικά για το χαρακτήρα του, χθες την είδαμε ιδιαίτερα τρυφερή με τον συγκεκριμένο παίχτη…

«Δες!» αναφώνησε η παρουσιάστρια όταν προβλήθηκε πλάνο από το αγώνισμα της Τρίτης, στο οποίο η αθλητικογράφος αγκαλιάζει τον Γιώργο.  

Έξαλλη η Φαίη ανέφερε: «Συγγνώμη, τώρα αυτή η κοπέλα τον ψήφισε και είπε “δεν είναι θεός”; Συγγνώμη, θα πάω εγώ σε έναν άντρα και θα του κάνω έτσι στην κοιλιά; Παιδιά, δεν το κάνεις αυτό!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10