search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56
MENU CLOSE

Τα μαζεύει άρον-άρον ο Ντάισελμπλουμ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις – Δεν κατηγόρησα συγκεκριμένη χώρα

22.03.2017 12:28
Τα μαζεύει άρον-άρον ο Ντάισελμπλουμ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις – Δεν κατηγόρησα συγκεκριμένη χώρα - Media
 
Να βάλει φρένο στην κατακραυγή που η δήλωσή του για τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου που «έφαγαν τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες» επιχείρησε ο εκπρόσωπος του Γερούν Ντάισελμπλουμ, μάλλον, όμως, επιδείνωσε τα πράγματα.
 
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του υπουργού Οικονομικών της Ολλανδίας υποστήριξε ότι ο κ. Ντάισελμπλουμ δεν επέκρινε κάποια συγκεκριμένη χώρα ή περιοχή, λέγοντας ότι οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup… παρερμηνεύθηκαν.
 
«Ο Ντάισελμπλουμ δεν αναφέρθηκε σε κάποια χώρα ή ομάδα χωρών. Το μήνυμά του είχε αποδέκτες όλες τις χώρες της Eυρωζώνης: η αλληλεγγύη συνοδεύεται από υποχρεώσεις. Πρέπει να τηρούμε τους δημοσιονομικούς κανόνες. Αυτό είναι σημαντικό σε προσωπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο», δήλωσε, ωστόσο, στο επίμαχο απόσπασμα ο Ντάισελμπλουμ αναφέρεται ειδικά στον ευρωπαϊκό νότο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56