search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:27
MENU CLOSE

Νεκρά δυο παιδιά σε σχολείο – Ποδοπατήθηκαν την ώρα του διαλείμματος

22.03.2017 14:22
Βούλα: Έστειλαν μαθητές δημοτικού στο σχολείο πριν βγουν τα τεστ κορωνοϊού σε δασκάλους - Media

 

Δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν ποδοπατήθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε δημοτικό σχολείο στην επαρχία Χενάν της κεντρικής Κίνας. Είκοσι ακόμη παιδιά τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με πέντε εξ αυτών να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ατύχημα συνέβη στις 08.30 τοπική ώρα καθώς οι μαθητές έτρεξαν να πάνε στις τουαλέτες κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. «Οι μαθητές θα είχαν ένα διαγώνισμα μετά το διάλειμμα, άρα πολλοί πήγαν στην τουαλέτα. Κάποιοι μαθητές στο δεύτερο όροφο έπεσαν στις σκάλες με αποτέλεσμα κι άλλοι να χάσουν την ισορροπία τους και να κατρακυλήσουν», δήλωσε στο Xinhua ο Λιου Γουενχούα, υποδιευθυντής του σχολείου που ήταν μπροστά στο ατύχημα.

Ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του σχολείου στην κομητεία Πουγιάνγκ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες έρευνες, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Νέα Κίνα (Xinhua) ο επικεφαλής της διεύθυνσης εκπαίδευσης της κομητείας.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:27