search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:51
MENU CLOSE

Δήλωση-βόμβα Δημοκρατικής πολιτικού: Ο Τραμπ θα παραιτηθεί σύντομα (Video)

22.03.2017 17:12
«Ορεκτικό» για τον Τραμπ η επίθεση στην στρατιωτική βάση στη Συρία - Media
 
Σαν βόμβα έπεσε στην Ουάσινγκτον η δήλωση της κορυφαίας Γερουσιαστού του Δημοκρατικού Κόμματος Νταϊάν Φαϊνστάιν, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «θα φύγει από τη θέση του σύντομα».
 
Μιλώντας με διαδηλωτές στο Λος Άντζελες η Φαϊνστάιν άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει περισσότερα από όσα μπορεί στην παρούσα φάση να πει και απαντώντας σε ερωτήσεις γιατί το Δημοκρατικό Κόμμα δεν ελέγχει τις παραβάσεις του νόμου που ο Τραμπ κάνει, περιορίστηκε να πει ότι «έχουμε πολύ κόσμο που τα ελέγχει όλα αυτά. Νομίζω ότι ο Τραμπ θα παραιτηθεί».
 
Πάντως, δίνοντας μια ιδέα σχετικά με το πού επικεντρώνονται οι έρευνες των Δημοκρατικών, η Φαϊνστάιν αναφέρθηκε στις συγκρούσεις συμφερόντων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις του Τραμπ και τη θέση του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το αν έχει βρεθεί κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε καθαίρεσή του.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και ο γνωστός σκηνοθέτης και ακτιβιστής Μάικλ Μουρ έχει εκφράσει την εκτίμηση ότι ο Τραμπ θα παραιτηθεί αυτοβούλως από πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ άλλοι αναλυτές θεωρούν ότι τελικά θα οδηγηθεί σε καθαίρεση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39