search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:01
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας έκανε το τραπέζι στον Γκάμπριελ στο Βαρούλκο-Τι περιελάμβανε το μενού-Τι είπε ο Τσίπρας στον Λαζάρου; (Photos)

23.03.2017 05:15
Ο Τσίπρας έκανε το τραπέζι στον Γκάμπριελ στο Βαρούλκο-Τι περιελάμβανε το μενού-Τι είπε ο Τσίπρας στον Λαζάρου; (Photos) - Media

 

To τραπέζι στον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ έκανε ο Αλέξης Τσιπρας στο εστιατόριο Βαρούλκο, στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Οι δυο άνδρες έφτασαν στον Πειραιά υπό άκρα μυστικότητα. Και σύμφωνα με  το Piraeuspress.gr τον Πρωθυπουργό συνόδευαν οι Υπουργοί Εξωτερικών κ. Κοντζιάς, Επικρατείας κ. Τζανακόπουλος και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παπάς.

Το μενού που επέλεξαν… δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου περιελάμβανε, ξιφία καπνιστό με ταραμοσαλάτα, λαβράκι μαριναρισμένο, καλαμάρι ψητό  και συναγρίδα στη σχάρα. Συνόδευσαν το δείπνο τους με τσίουρο και λευκό κρασί, ενώ «έκλεισαν» με κρέμα λευκής σοκολάτας.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν η συνάντησή του Αλέξη Τσίπρα με τον Σεφ και ιδιοκτήτη του Βαρούλκου Λευτέρη Λαζάρου.

Μάλιστα, είχαν και ένα σύντομο διάλογο, με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει στην “παρέα” αναφερόμενος στον Λευτέρη Λαζάρου:

“Ο κ. Λαζάρου είναι πιο διάσημος από εμένα στην Ελλάδα” !

Θέλοντας έτσι να αναδείξει την ικανότητα του κ. Λαζάρου και την μοναδική του κουζίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:01