search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:39
MENU CLOSE

Οι Ιταλοί επέλεξαν τον… Άγγελο από την Κρήτη για να τους διαφημίσει!

23.03.2017 06:33

 

Ένας Έλληνας και συγκεκριμένα Κρητικός από το Καστέλλι του Ηρακλείου, ο Άγγελος Μαραβελάκης είναι αυτός που επέλεξαν οι Ιταλοί για να διαφημίσει το Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο.Η καμπάνια τους βρίσκεται ήδη στον αέρα με το πετυχημένο βιντεάκι στα ιταλικά, στα…ελληνικά, στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες!

Οπως είχε γράψει το cretalive ο Μαραβελάκης βρίσκεται τα τελευταία 5 χρόνια στο Ουρμπίνο της Ιταλίας. Και πριν λίγους μήνες οι Ιταλοί του είπαν:

“Θέλουμε να συμμετέχεις στη διαφημιστική καμπάνια του Πανεπιστημίου μας!”  και τον ενημέρωσαν ότι από τους 18000 φοιτητές της πανεπιστημιούπολης επελέγησαν 5 Ιταλοί κι εκείνος, ένας Έλληνας!

 “Το Πανεπιστήμιο πάντως προσπαθεί να κερδίσει ακόμη περισσότερο σε φήμη. Πρόκειται για ένα πανεπιστήμιο που φιλοξενεί φοιτητές από διάφορες χώρες αλλα και σπουδαίους καθηγητές οπως ο …. Ζαντακ οπως τον φωνάζουν διοτι με τις έρευνες του η επιστήμη κατάφερε να φτάσει στην δημιουργία του ομώνυμου φαρμάκου. Αυτοί και άλλοι πολλοι ήταν οι λόγοι που η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια έχει πάρει τέτοια έκταση” αναφέρει και καταλήγει:

“Να είσαι σε ένα από τα πιο σημαντικά Πανεπιστήμια, ξένος φοιτητής και να επιλέγεσαι να το…διαφημίσεις δεν είναι λίγο! Ήταν μια αναπάντεχη εξέλιξη για μένα, δεν μπορούσα καν να το φανταστώ” είπε ο Άγγελος Μαραβελάκης.

“ Είναι μια μεγάλη καμπάνια που κάνουν εδώ στην Ιταλία και είναι τιμή μου να είμαι εκπρόσωπος της χώρας μου, γιατί είμαι ο μόνος Έλληνας σε αυτή τη διαφημιστική καμπάνια, όλοι οι άλλοι είναι Ιταλοί και να διαφημιζω ένα πανεπιστήμιο που με βάση τις στατιστικές και ιδιαίτερα το τμήμα φαρμακευτικής είναι το καλύτερο σε ολόκληρη την Ιταλία αυτή τη στιγμή”! αναφέρει ο Άγγελος Μαραβελάκης που προσοπαθεί να εξηγήσει το πως επελέγη ο ίδιος- δεν είναι βέβαια και πολύ παράξενο αφού ο ίδιος είναι πολύ δραστήριο άτομο και όμορφο παλληκάρι!

“Ανεξάρτητα από αυτά για μένα είναι μεγάλη τιμή και για την ισχυρή ελληνική φοιτητική κοινότητα. Έχουμε όμως φανταστείτε από όλο τον κόσμο φοιτητές. Αμερικάνους, Κινέζους, από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το ότι επελέγην εγώ το θεωρώ μεγάλη τιμή!”.

Και το πιο εντυπωσιακό; Οι Ιταλοί του ζήτησαν να κάνει και ένα…βίντεο κλιπ για το Πανεπιστήμιο , αλλά και για την πόλη τους!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:39