search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:54
MENU CLOSE

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση Παντελίδη: Ύποπτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η Φρόσω Κυριάκου

23.03.2017 10:37
Υπόθεση Παντελίδη: Υπομνήματα κατέθεσαν Κυριάκου και Αρναούτη - Ο νέος μάρτυρας αλλάζει τα δεδομένα - Media

 

Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση – Η νεαρή κοπέλα καλείται ως ύποπτη και για ψευδορκία, κατηγορία για την οποία καλείται και η Μίνα Αρναούτη

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη, έναν και πλέον χρόνο μετά το τραγικό συμβάν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία και την Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι νεαρές κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν μετά το αίτημα του εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης. 

Επίσης κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, κάτι που υποστήριζε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του τραγουδιστή. 

Άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή κάνουν λόγο για δικαίωση που ήρθε ένα χρόνο αργότερα μετά τον αγώνα που έδωσαν μαζί με το δικηγόρο Χαράλαμπο Λυκούδη. 

Πηγή: Protothema

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15