search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Μανιάτης: Ο Τσίπρας μέσα κάνει τον ήρωα και έξω είναι δουλοπρεπής

23.03.2017 16:18
Μανιάτης: Ο Τσίπρας μέσα κάνει τον ήρωα και έξω είναι δουλοπρεπής - Media

 

«Ιανό» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ), Γιάννης Μανιάτης, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση -κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα υψίρρυθμα δίκτυα -λέγοντας πως μέσα εμφανίζεται σαν ήρωας που δήθεν διαπραγματεύεται γενναία, έξω είναι δουλοπρεπής προς τους δανειστές.

«Κανείς δεν ξέρει, ούτε οι υπουργοί, αλλά στα σίγουρα ο ελληνικός λαός, ποιος είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης γι’ αυτήν την καθυστέρηση, που το πιθανότερο απ’ όλα είναι ότι θα καταλήξει στην πλήρη παράδοση, στην παράδοση του ηττημένου, που μας έχει συνηθίσει ο κ. Τσίπρας. Και θα είναι η παράδοση ενός ηττημένου, που για πρώτη φορά θα έχει υπογράψει δύο μνημόνια», τόνισε ο εισηγητής της ΔΗΣΥ.

Ακόμη, ο κ. Μανιάτης σημείωσε ότι τώρα η ελληνική κυβέρνηση πηγαίνει η ίδια στα ξενοδοχεία των Βρυξελλών και εκλιπαρεί την τρόικα, μήπως και επιστέψει σε κάθε περίπτωση στην Αθήνα, προσθέτοντας πως αυτό δεν τιμά, σε καμία περίπτωση, την κυβέρνηση οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας, πολύ περισσότερο τη δικής μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:00