search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:13
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Δεν έχουμε μαγική γομολάστιχα να διαγράψουμε μέτρα και συμφωνίες (Video)

25.03.2017 08:13
Χατζηδάκης: «Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει καταδικάσει την ελληνική οικονομία να σέρνεται» - Media

 

«Η ελληνική κυβέρνηση μαδάει τη μαργαρίτα για το αν θα κλείσει ή δε θα κλείσει την αξιολόγηση», είπε στο ΣΚΑΪ ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ακόμα και να κλείσει τώρα η αξιολόγηση το στοίχημα για την Ελληνική οικονομία έχει χαθεί. Για αυτό – προσθέτει – η ΝΔ ζητά πολιτική αλλαγή.

Ο κ. Χατζηδάκης επανέλαβε πως η ΝΔ δε θα ψηφίσει τα μέτρα καθώς όπως τόνισε φέρουν το όνομα των κυρίων Τσίπρα – Καμένου. Δεν θέλουμε είπε να γίνουμε συνένοχοι σε μέτρα που δεν ήταν μονόδρομος όπως η περικοπή συντάξεων και αφορολόγητου.


Χαρακτήρισε μάλιστα τα νέα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν ως το τίμημα της αναξιοπιστίας της συγκυβέρνησης.

Ο κ Χατζηδάκης τόνισε πως η ΝΔ, όταν γίνει κυβέρνηση, γνωρίζει ότι θα πιάσει με γυμνά χέρια αναμμένα κάρβουνα και σημείωσε πως δεν διαθέτει γομολάστιχα για να διαγράψουν τα μέτρα, θα κάνουν όμως την καλύτερη διαχείριση όπως έκαναν οι κυβερνήσεις Ιρλανδίας, Πορτογαλίας και Κύπρου, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες.

Σημείωσε δε πως αν πάει καλύτερα η οικονομία θα μπορεί να υπάρξει μια ελάφρυνση για τους πολίτες, σημειώνοντας, λέμε λίγα για να μπορούμε να κάνουμε πολλά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10