search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:34
MENU CLOSE

Έσυρε τη μητέρα του στο δικαστήριο γιατί του πήρε το… κινητό!

25.03.2017 08:44
Έσυρε τη μητέρα του στο δικαστήριο γιατί του πήρε το... κινητό! - Media

 

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ισπανία αποφάσισε να καταγγείλει τη μητέρα του και να την οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης…για κακομεταχείριση, όταν εκείνη του πήρε το κινητό σε μια προσπάθεια να τον κάνει να διαβάσει.

Πάντως ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση έκρινε πως η μητέρα ενήργησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και έπραξε σωστά ως γονιός. Δεν θα ήταν υπεύθυνη μητέρα αν επέτρεπε στον γιο της να αποσπάται από το κινητό του και αποτύγχανε στα μαθήματά του, έκρινε ο δικαστής Λουίς Κολούμνα.

Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα ότι η απομάκρυνση του κινητού από τον έφηβο ήταν κάτι που σχεδόν απαιτείται από τον ίδιο τον νόμο.

«Μεταξύ των αρμοδιοτήτων που έχουν οι γονείς είναι αυτό της ευθύνης για την εκπαίδευση του παιδιού, κάτι που η κατηγορούμενη έκανε σε αυτή την περίπτωση, χωρίς να πάρει ακραία μέτρα», ανέφερε ο δικαστής.

Πηγή: usa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03