search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Ο Ιβάν Σαββίδης στον Λευκό Οίκο (Photos)

25.03.2017 11:41
Ο Ιβάν Σαββίδης στον Λευκό Οίκο (Photos) - Media
 
Ο Ιβάν Σαββίδης εκτός από την ομιλία του στην πανομογενειακή συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σταθάκειο Κέντρο της Νέας Υόρκης, όπου υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα θα ζήσει αιώνια», παραβρέθηκε μαζί με την ελληνική αντιπροσωπεία στο Λευκό Οίκο και παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο φετινό 30ό εορτασμό της Ημέρας Ελληνικής Ανεξαρτησίας.
 
Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί ο υπουργός Άμυνας της Πάνος Καμμένος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πρόεδροι ομοσπονδιών, σωματείων και συλλόγων, επιχειρηματίες και Ελληνοαμερικανοί εργαζόμενοι στο Λευκό Οίκο και στα υπουργεία.
 
Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα rusgreek.ru. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις στατιστικές, στις ΗΠΑ σήμερα υπάρχουν περισσότερα από τρία εκατομμύρια πολίτες ελληνικής καταγωγής και αποτελούν τη μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα στον κόσμο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38