search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Ο τρομοκράτης του Λονδίνου είχε προσηλυτίσει την κόρη του στο Ισλάμ- Άλλαξε όνομα και φοράει μπούργκα

25.03.2017 12:55
Ο τρομοκράτης του Λονδίνου είχε προσηλυτίσει την κόρη του στο Ισλάμ- Άλλαξε όνομα και φοράει μπούργκα - Media

 

Ο 52χρονος τρομοκράτης που σκότωσε 5 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 40 στην καρδιά του Λονδίνου, είχε προλάβει να προσηλυτίσει την 24χρονη κόρη του στο Ισλάμ, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της daily mail.

Ο Καλίμ Μασούντ, πριν ασπαστεί το ριζοσπαστικό Ισλάμ, ήταν ζευγάρι με την Τζέιν Χάρβι και μαζί είχαν αποκτήσει δύο κόρες, οι οποίες τώρα είναι ηλικίας 24 χρονών και 16 αντίστοιχα. 

Έχοντας χωρίσει από τη σύντροφό του πριν μία δεκαετία, ο Μασούντ προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια να πείσει τις κόρες του να ασπαστούν την ιδεολογία του, παρά τις επίμονες αντιρρήσεις της μητέρας τους, η οποία είναι διευθύντρια σε μία εταιρία χημικών στο Κεντ.

Όπως αναφέρει η daily mail, ο δολοφόνος τα είχε καταφέρει με την μεγάλη του κόρη, η οποία όχι μόνο ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομα της, αλλά τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί με μπούργκα.

Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται, δεν υπάρχει καμία ένδειξη μέχρι στιγμής ότι το 24χρονο κορίτσι είχε γνώση του τρομοκρατικού χτυπήματος που κατάφερε ο πατέρας της ή ότι η ίδια έχει εξτρεμιστικές πεποιθήσεις και ανήκει στο ριζοσπαστικό Ισλάμ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20